Contul meu

Modul @Challenger 270

PNY - KBT 022
Disponibilitate: La comanda
Pret vechi: 2450.00 Lei (-6%)
Pret: 2300.00 Lei
Salvati6%
Va rugam sa ne contactați pentru a afla disponibilitatea produsului.

Descriere

Cucereste muntele!

Modulul challenger isi merita din plin denumirea. Infatisarea inclinata atrage imediat copiii, ei vor dori sa se catere si sa se urce pe diferitele parti ale „muntelui”.Ei vor dormi bine dupa expeditiile provocatoare pana in varf. Challenger este versiunea de lux a leaganului modular @Swing. Grinda superioara ofera loc pentru doua leagane sau accesorii de leaganare. In plus, are o platforma inclinata care poate fi accesata din trei laturi diferite.Poti alege partea cu pietre de catarare, partea cu plasa de catarare sau cea cu trepte/scara ca sa ajungi direct pe varful muntelui. Similar cu un modulul @Swing, Challenger se gaseste in doua variante cu inaltimi diferite si lungimea grinzii superioare diferita.

Materie prima din brad/molid impregnat  in autoclava prin metoda vid- presiune-vid. Substanțele pătrund adânc în lemn crescându-i rezistența la actiunea daunatorilor.  În urma tratamentelor, pe lângă rezistența la insecte, mucegaiuri și ciuperci, lemnul devine mult mai rezistent la umiditate, mai stabil dimensional și mai dens. Culoarea obținută în urma tratării lemnului este maro inchis (nuanta nuc). In timp ea trece într-o nuanta de maro mai deschis si la final ajunge gri argintiu. Decolorarea se face insa într-un timp mai indelungat și este uniforma.

Puteti adauga modulul la fiecare turn Blue Rabbit 2.0.

Este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-14 ani.

Inaltime 234cm, lungime grinda superioara 270 cm.

Certificat TÜV NORD

Puteti adauga modulul la fiecare turn Blue Rabbit 2.0 pentru a crea o alternativa de intrare si de provocare.

Pachetul CONTINE:

1. Materialul lemnos taiat la dimensiune cu specificatiile de mai sus;

2. Kit Blue Rabbit 2.0 ® cu perete de catarat cu 8 roci, franghie de catarat, organe de asamblare, suportii de prindere pentru leagane sau accesorii, ancore pamant, instructiuni de asamblare.

Pachetul NU CONTINE leaganele din imaginile de prezentare care au strict caracter informativ. Leaganele se pot achizitiona separat din categoria Leagane a site-ului nostru.

JOACA ÎN CONDIŢII DE SIGURANŢĂ

Învăţaţi copiii să se joace în condiţii de siguranţă, atât pentru siguranţa lor imediată, cât şi pentru a evita scurtarea inutilă a duratei de folosinţă a accesoriilor.

- Accesoriile cu corzi NU trebuie să fie rotite în jurul axei lor verticale; această rotire crează tensiuni mari în corzi şi măreşte riscul de imobilizare/strangulare. -

Învăţaţi copiii să se legene în poziţie normală, nicidecum în poziţie înclinată sau cu capul în jos, şi NU le permiteţi să sară din leagăne aflate în mişcare.

- NU lăsaţi copiii să legene în spate şi în faţă accesoriile neocupate/libere, şi NU îi lăsaţi să alerge în jurul, printre sau în preajma leagănelor aflate în mişcare.

- Folosiţi accesoriile şi construcţiile conform destinaţiei acestora. Construcţiile tip turn sunt destinate pentru maxim 3 copii, accesoriile pentru 1 copil, şezuturile duble pentru 2 copii (50 kg/copil).

- Singura poziţie corectă pentru coborârea unui tobogan este cea cu faţa orientată spre sensul de coborâre.

- Asiguraţi-vă că îmbrăcămintea copiilor este corespunzătoare pentru joacă. Îmbrăcămintea prea largă/lejeră, corzile şi accesoriile trebuie să fie evitate.

ÎNTREŢINERE PERIODICĂ

Toate părţile componente ale produsului trebuie să fie inspectate cel puţin o dată pe lună de către un adult pentru a minimiza riscul de accidente.

Acordaţi o atenţie specială următoarelor aspecte:

- Verificaţi ca părţile din lemn să nu aibă aşchii şi deteriorări structurale. Tratarea periodică cu un baiţ de exterior opreşte formarea crăpăturilor şi previne atât putrezirea lemnului cauzată de penetrarea umidităţii, cât şi decolorarea lemnului, chiar şi a celui tratat. Nu folosiţi vopsea deoarece poate crea o suprafaţă alunecoasă.

- Îmbinările cu şurub şi piuliţă se pot destrânge în timp. Dacă este necesar strângeţi-le din nou, dar asiguraţi-vă că lemnul nu se crapă sau că nu se desprind aşchii din acesta.

- Verificaţi componentele metalice (precum sunt îmbinările de colţ şi cârligele leagănului) să nu prezinte urme de uzură sau rugină care le-ar putea afecta negativ rezistenta. Dacă nu sunteţi sigur, înlocuiţi componenta respectivă. Piesele metalice mobile trebuie să fie gresate în mod periodic.

- În caz de crăpături sau ruperi ale componentelor şi/sau conectorilor din plastic ai accesoriilor (precum sunt leagănele şi altele similare), sau de desprinderea de fibre la corzi, reperul respectiv trebuie să fie înlăturat imediat de pe echipament.

- Verificaţi zona din jurul echipamentului Blue Rabbit 2.0® . Asiguraţi-vă că nu există împrejur obiecte dure sau periculoase, şi verificaţi ca terenul să poată amortiza şocurile. Accesoriile pot fi curăţate cu un detergent fără ingrediente agresive. Dacă este necesar, un tobogan foarte murdar poate să fie curăţat cu grijă folosindu-se un aparat de curăţat de înaltă presiune, dar fiţi atenţi să nu deterioraţi suprafaţa toboganului.

DESCARCATI FISA TEHNICA A PRODUSULUI

VEDETI TOATE COMBINATIILE POSIBILE DE TURNURI SI MODULE BLUE RABBIT

Caracteristici

Producator
  • KBT

Produse similare

Super oferte