Contul meu

Blue Rabbit 2.0 ® | PALAZZO

PNY - KBT 015
Disponibilitate: La comanda
Pret vechi: 7530.00 Lei (-12%)
Pret: 6600.00 Lei
Salvati12%
Va rugam sa ne contactați pentru a afla disponibilitatea produsului.

Descriere

JOACA-TE CA UN REGE !!!

Complexul de joaca Blue Rabbit Palazzo este atat de mare, incat copiii Dvs. nu se vor plictisi niciodata de el. Are o platforma mare, cu un balcon pe lateral, si este conectat cu o cabina inchisa, ideala pentru ascundere. In partea de jos, există o zona cu o podea din lemn si o banca. Puteti intra in Palazzo din diferite parti, sau cu ajutorul peretelui de alpinism integrat din stanga. Puteti alege pozitia toboganului si puteti extinde locul de joaca Palazzo chiar si mai mult, comparativ cu toate alte modulele Blue Rabbit disponibile.

Materie prima brad/molid impregnat integral  in autoclava sub presiune (metoda de protecție a lemnului cu rezultatele cele mai bune este impregnarea cu ajutorul presiunii. Substanțele pătrund adânc în lemn crescându-i rezistența. În urma tratamentelor, pe lângă rezistența la insecte, mucegaiuri și ciuperci, lemnul devine mai rezistent la umiditate, mai stabil dimensional și mai dens. Culoarea obținută în urma tratării lemnului nu ramane permanent la fel. In timp ea trece într-o nuanta de brun miere si la final ajunge gri argintiu.  Decolorarea se face insa într-un timp mult mai indelungat și este uniforma)

Certificat de calitate TÜV NORD

Este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-14 ani.

Pretul CONTINE:

1. Materialul lemnos taiat la dimensiune cu specificatiile de mai sus;

2. Kit Blue Rabbit 2.0 ®, cu platforma de inaltime 150 cm, turn, casuta cu usa, perete de catarat, doua scari, nisipar, organe de asamblare, feronerie usa, manere de siguranta, ancore prindere in pamant, instructiuni de asamblare;

3.Tobogan 2,9 m (pentru platforma de inaltime 150 cm).

Pretul NU CONTINE:

– alte module Blue Rabbit 2.0 sau accesoriile din poza (de exemplu binoclu, telescop, clopot, timona, volan, luneta), care se pot achizitiona separat si se gasesc in categoria Accesorii spatii de joaca.

JOACA ÎN CONDIŢII DE SIGURANŢĂ

Învăţaţi copiii să se joace în condiţii de siguranţă, atât pentru siguranţa lor imediată, cât şi pentru a evita scurtarea inutilă a duratei de folosinţă a accesoriilor.

- Accesoriile cu corzi NU trebuie să fie rotite în jurul axei lor verticale; această rotire crează tensiuni mari în corzi şi măreşte riscul de imobilizare/strangulare. -

Învăţaţi copiii să se legene în poziţie normală, nicidecum în poziţie înclinată sau cu capul în jos, şi NU le permiteţi să sară din leagăne aflate în mişcare.

- NU lăsaţi copiii să legene în spate şi în faţă accesoriile neocupate/libere, şi NU îi lăsaţi să alerge în jurul, printre sau în preajma leagănelor aflate în mişcare.

- Folosiţi accesoriile şi construcţiile conform destinaţiei acestora. Construcţiile tip turn sunt destinate pentru maxim 3 copii, accesoriile pentru 1 copil, şezuturile duble pentru 2 copii (50 kg/copil).

- Singura poziţie corectă pentru coborârea unui tobogan este cea cu faţa orientată spre sensul de coborâre.

- Asiguraţi-vă că îmbrăcămintea copiilor este corespunzătoare pentru joacă. Îmbrăcămintea prea largă/lejeră, corzile şi accesoriile trebuie să fie evitate.

ÎNTREŢINERE PERIODICĂ

Toate părţile componente ale produsului trebuie să fie inspectate cel puţin o dată pe lună de către un adult pentru a minimiza riscul de accidente.

Acordaţi o atenţie specială următoarelor aspecte:

- Verificaţi ca părţile din lemn să nu aibă aşchii şi deteriorări structurale. Tratarea periodică cu un baiţ de exterior opreşte formarea crăpăturilor şi previne atât putrezirea lemnului cauzată de penetrarea umidităţii, cât şi decolorarea lemnului, chiar şi a celui tratat. Nu folosiţi vopsea deoarece poate crea o suprafaţă alunecoasă.

- Îmbinările cu şurub şi piuliţă se pot destrânge în timp. Dacă este necesar strângeţi-le din nou, dar asiguraţi-vă că lemnul nu se crapă sau că nu se desprind aşchii din acesta.

- Verificaţi componentele metalice (precum sunt îmbinările de colţ şi cârligele leagănului) să nu prezinte urme de uzură sau rugină care le-ar putea afecta negativ rezistenta. Dacă nu sunteţi sigur, înlocuiţi componenta respectivă. Piesele metalice mobile trebuie să fie gresate în mod periodic.

- În caz de crăpături sau ruperi ale componentelor şi/sau conectorilor din plastic ai accesoriilor (precum sunt leagănele şi altele similare), sau de desprinderea de fibre la corzi, reperul respectiv trebuie să fie înlăturat imediat de pe echipament.

- Verificaţi zona din jurul echipamentului Blue Rabbit 2.0® . Asiguraţi-vă că nu există împrejur obiecte dure sau periculoase, şi verificaţi ca terenul să poată amortiza şocurile. Accesoriile pot fi curăţate cu un detergent fără ingrediente agresive. Dacă este necesar, un tobogan foarte murdar poate să fie curăţat cu grijă folosindu-se un aparat de curăţat de înaltă presiune, dar fiţi atenţi să nu deterioraţi suprafaţa toboganului.

DESCARCA FISA TEHNICA A PRODUSULUI

VEZI TOATE COMBINATIILE POSIBILE DE TURNURI SI MODULE BLUE RABBIT

Nu rata noutatile Piny! Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!


Caracteristici

Producator
  • KBT

Produse similare

Super oferte