Contul meu

Blue Rabbit 2.0 ® | LOOKOUT 0.9

PNY - KBT 012
Disponibilitate: La comanda
Pret vechi: 3950.00 Lei (-13%)
Pret: 3450.00 Lei
Salvati13%
Va rugam sa ne contactați pentru a afla disponibilitatea produsului.

Descriere

ATENTIE! DISTRACTIE LA MAXIM!

Daca iti doresti un turn de joaca multifunctional si un playhouse adevarat, atunci complexul Blue Rabbit Lookout este perfect pentru tine si copilul tau! Casuta este ideala ca ascunzatoare sau loc de adunare pentru cei mici si are o usa cu inchizatoare magnetica. Platforma turnului poate fi accesata din diferite parti. Cu un pic de imaginatie, poti sa transformi Blue Rabbit Lookout intr-un magazin, restaurant sau terasa, folosindu-te de tejgheaua din partea laterala. Cei mici se vor indragosti cu siguranta de acest complex de joaca si de numeroasele sale posibilitati. Avand inaltimea platformei de 0,9m, la modulul Lookout 0.9 NU se pot adauga modulele Blue Rabbit@Swing sau Blue Rabbit@Challenger.

Blue Rabbit Lookout este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-14 ani.

JOACA-TE IN SIGURANTA!

Complexul de joaca Blue Rabbit Lookout este construit din brad/molid impregnat in autoclava prin metoda vid-presiune-vid. Lemnul prezinta o protectie ridicata impotriva daunatorilor, precum insecte, mucegaiuri si ciuperci, datorita substantelor care patrund adanc in material. In urma tratamentului, acesta devine mult mai rezistent la umiditate, mai stabil dimnesional si mai dens. Culoarea obtinuta este maro inchis (nuanta nuc). In timp ea trece printr-un proces treptat de decolorare, transformandu-se intr-o nuanta de maro deschis si spre final gri argintiu.

Pachetul CONTINE:

1. Materialul lemnos taiat la dimensiune cu specificatiile de mai sus;

2. Kit Blue Rabbit 2.0 ®, inaltime platforma 90 cm, cu turn, casuta cu usa, nisipar, organe de asamblare, feronerie usa, manere de siguranta, ancore prindere in pamant, instructiuni de asamblare;

3. Tobogan 1,8 m (pentru platforma la inaltimea de 90 cm).

Pachetul NU CONTINE:

–alte module Blue Rabbit 2.0 sau accesoriile de pe poza (de exemplu binoclu, telescop, clopot, timona, volan, luneta), care se pot achizitiona separat si se gasesc in categoria Accesorii spatii de joaca

JOACA ÎN CONDIŢII DE SIGURANŢĂ

Învăţaţi copiii să se joace în condiţii de siguranţă, atât pentru siguranţa lor imediată, cât şi pentru a evita scurtarea inutilă a duratei de folosinţă a accesoriilor.

- Accesoriile cu corzi NU trebuie să fie rotite în jurul axei lor verticale; această rotire crează tensiuni mari în corzi şi măreşte riscul de imobilizare/strangulare. -

Învăţaţi copiii să se legene în poziţie normală, nicidecum în poziţie înclinată sau cu capul în jos, şi NU le permiteţi să sară din leagăne aflate în mişcare.

- NU lăsaţi copiii să legene în spate şi în faţă accesoriile neocupate/libere, şi NU îi lăsaţi să alerge în jurul, printre sau în preajma leagănelor aflate în mişcare.

- Folosiţi accesoriile şi construcţiile conform destinaţiei acestora. Construcţiile tip turn sunt destinate pentru maxim 3 copii, accesoriile pentru 1 copil, şezuturile duble pentru 2 copii (50 kg/copil).

- Singura poziţie corectă pentru coborârea unui tobogan este cea cu faţa orientată spre sensul de coborâre.

- Asiguraţi-vă că îmbrăcămintea copiilor este corespunzătoare pentru joacă. Îmbrăcămintea prea largă/lejeră, corzile şi accesoriile trebuie să fie evitate.

ÎNTREŢINERE PERIODICĂ

Toate părţile componente ale produsului trebuie să fie inspectate cel puţin o dată pe lună de către un adult pentru a minimiza riscul de accidente.

Acordaţi o atenţie specială următoarelor aspecte:

- Verificaţi ca părţile din lemn să nu aibă aşchii şi deteriorări structurale. Tratarea periodică cu un baiţ de exterior opreşte formarea crăpăturilor şi previne atât putrezirea lemnului cauzată de penetrarea umidităţii, cât şi decolorarea lemnului, chiar şi a celui tratat. Nu folosiţi vopsea deoarece poate crea o suprafaţă alunecoasă.

- Îmbinările cu şurub şi piuliţă se pot destrânge în timp. Dacă este necesar strângeţi-le din nou, dar asiguraţi-vă că lemnul nu se crapă sau că nu se desprind aşchii din acesta.

- Verificaţi componentele metalice (precum sunt îmbinările de colţ şi cârligele leagănului) să nu prezinte urme de uzură sau rugină care le-ar putea afecta negativ rezistenta. Dacă nu sunteţi sigur, înlocuiţi componenta respectivă. Piesele metalice mobile trebuie să fie gresate în mod periodic.

- În caz de crăpături sau ruperi ale componentelor şi/sau conectorilor din plastic ai accesoriilor (precum sunt leagănele şi altele similare), sau de desprinderea de fibre la corzi, reperul respectiv trebuie să fie înlăturat imediat de pe echipament.

- Verificaţi zona din jurul echipamentului Blue Rabbit 2.0® . Asiguraţi-vă că nu există împrejur obiecte dure sau periculoase, şi verificaţi ca terenul să poată amortiza şocurile. Accesoriile pot fi curăţate cu un detergent fără ingrediente agresive. Dacă este necesar, un tobogan foarte murdar poate să fie curăţat cu grijă folosindu-se un aparat de curăţat de înaltă presiune, dar fiţi atenţi să nu deterioraţi suprafaţa toboganului.

DESCARCATI FISA TEHNICA A PRODUSULUI

VEDETI TOATE COMBINATIILE POSIBILE DE TURNURI SI MODULE BLUE RABBIT

Nu rata noutatile Piny! Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!

Caracteristici

Producator
  • KBT

Produse similare

Super oferte