Contul meu

Blue Rabbit 2.0 ® | CASCADE 1.2

PNY - KBT 010
Disponibilitate: La comanda
Pret vechi: 3280.00 Lei (-18%)
Pret: 2700.00 Lei
Salvati18%
Va rugam sa ne contactați pentru a afla disponibilitatea produsului.

Descriere

DISTRACTIE PENTRU TOATA LUMEA!

Complexul de joaca Blue Rabbit Cascade ii va capta instantaneu pe cei mici cu aspectul lui fermecator. Usor accesibil si cu doua platforme interconectate, turnul Blue Rabbit Cascade ofera posibilitatea de catarare si pentru copiii de varste mai fragede.

Blue Rabbit Cascade are o rampa de intrare inclinata si doua platforme interconectate, situate la inaltimi diferite, de 0,9m si 1,2m. De asemenea, se poate adauga un modul Swing sau un Challenger in partea dreapta, formand astfel un adevarat complex de joaca, demn de invidiat. 

Turnul este dotat cu doua tobogane KBT: 1 tobogan Tweeb 1,8 m si 1 tobogan Yulvo 2,3 m.

Complexul de joaca Blue Rabbit Cascade este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-14 ani.

JOACA-TE IN SIGURANTA!

Complexul de joaca Blue Rabbit Cascade este construit din brad/molid impregnat in autoclava prin metoda vid-presiune-vid. Substantele patrund adanc in lemn crescandu-i rezistenta la actiunea daunatorilor. In urma tratamentelor, pe langa rezistenta la insecte, mucegaiuri si ciuperci, lemnul devine mult mai rezistent la umiditate, mai stabil dimensional si mai dens. Culoarea obtinuta in urma tratarii lemnului este maro inchis (nuanta nuc). In timp ea trece intr-o nuanta de maro mai deschis si la final ajunge gri argintiu. Decolorarea se face insa intr-un timp mai indelungat si este uniforma.

Certificat de calitate TÜV NORD

Pachetul CONTINE:

1. Materialul lemnos taiat la dimensiune cu specificatiile de mai sus;

2. Kit Blue Rabbit 2.0 ®, cu doua platforme la inaltimi de 120 cm si 90 cm, cu turn, rampa, nisipar, organe de asamblare, manere de siguranta, ancore prindere in pamant, instructiuni de asamblare;

3. 2 tobogane, unul de 1,8 m (pentru platforma de 90 cm) si unul de 2,3 m (pentru platforma de 120cm).

Pachetul NU CONTINE:

–alte module Blue Rabbit 2.0 sau accesoriile din poza (de exemplu binoclu, telescop, clopot, timona, volan, luneta), care se pot achizitiona separat si se gasesc in categoria  Accesorii locuri de joaca

JOACA ÎN CONDIŢII DE SIGURANŢĂ

Învăţaţi copiii să se joace în condiţii de siguranţă, atât pentru siguranţa lor imediată, cât şi pentru a evita scurtarea inutilă a duratei de folosinţă a accesoriilor.

- Accesoriile cu corzi NU trebuie să fie rotite în jurul axei lor verticale; această rotire crează tensiuni mari în corzi şi măreşte riscul de imobilizare/strangulare. -

Învăţaţi copiii să se legene în poziţie normală, nicidecum în poziţie înclinată sau cu capul în jos, şi NU le permiteţi să sară din leagăne aflate în mişcare.

- NU lăsaţi copiii să legene în spate şi în faţă accesoriile neocupate/libere, şi NU îi lăsaţi să alerge în jurul, printre sau în preajma leagănelor aflate în mişcare.

- Folosiţi accesoriile şi construcţiile conform destinaţiei acestora. Construcţiile tip turn sunt destinate pentru maxim 3 copii, accesoriile pentru 1 copil, şezuturile duble pentru 2 copii (50 kg/copil).

- Singura poziţie corectă pentru coborârea unui tobogan este cea cu faţa orientată spre sensul de coborâre.

- Asiguraţi-vă că îmbrăcămintea copiilor este corespunzătoare pentru joacă. Îmbrăcămintea prea largă/lejeră, corzile şi accesoriile trebuie să fie evitate.

ÎNTREŢINERE PERIODICĂ

Toate părţile componente ale produsului trebuie să fie inspectate cel puţin o dată pe lună de către un adult pentru a minimiza riscul de accidente.

Acordaţi o atenţie specială următoarelor aspecte:

- Verificaţi ca părţile din lemn să nu aibă aşchii şi deteriorări structurale. Tratarea periodică cu un baiţ de exterior opreşte formarea crăpăturilor şi previne atât putrezirea lemnului cauzată de penetrarea umidităţii, cât şi decolorarea lemnului, chiar şi a celui tratat. Nu folosiţi vopsea deoarece poate crea o suprafaţă alunecoasă.

- Îmbinările cu şurub şi piuliţă se pot destrânge în timp. Dacă este necesar strângeţi-le din nou, dar asiguraţi-vă că lemnul nu se crapă sau că nu se desprind aşchii din acesta.

- Verificaţi componentele metalice (precum sunt îmbinările de colţ şi cârligele leagănului) să nu prezinte urme de uzură sau rugină care le-ar putea afecta negativ rezistenta. Dacă nu sunteţi sigur, înlocuiţi componenta respectivă. Piesele metalice mobile trebuie să fie gresate în mod periodic.

- În caz de crăpături sau ruperi ale componentelor şi/sau conectorilor din plastic ai accesoriilor (precum sunt leagănele şi altele similare), sau de desprinderea de fibre la corzi, reperul respectiv trebuie să fie înlăturat imediat de pe echipament.

- Verificaţi zona din jurul echipamentului Blue Rabbit 2.0® . Asiguraţi-vă că nu există împrejur obiecte dure sau periculoase, şi verificaţi ca terenul să poată amortiza şocurile. Accesoriile pot fi curăţate cu un detergent fără ingrediente agresive. Dacă este necesar, un tobogan foarte murdar poate să fie curăţat cu grijă folosindu-se un aparat de curăţat de înaltă presiune, dar fiţi atenţi să nu deterioraţi suprafaţa toboganului.

DESCARCA FISA TEHNICA A PRODUSULUI

VEZI TOATE COMBINATIILE POSIBILE DE TURNURI SI MODULE BLUE RABBIT

Nu rata noutatile Piny! Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!

Caracteristici

Producator
  • KBT

Produse similare

Super oferte